Onze Filosofie

Shon-Shiwa is in het Sanskriet samengesteld en betekent “rivier van het leven”.

Bij Shon-Shiwa Wellness geloven wij in een holistische benadering. Met een gezonde levensstijl is er veel meer mogelijk, zeker wanneer we onze onze genezing holistisch benaderen.

De Traditionele Thaise massage is een vorm van behandeling die gericht is op het lichaam als geheel. In verschillende lichaamsposities (zittend en/of in buik-, rug-, en zij-lig) wordt er druk gegeven op de energiebanen van het lichaam. Deze energiebanen worden “Sen-lijnen” genoemd, in het Westen staan deze ook wel als meridianen bekend. Naast diepe weefselmassage (drukkingen en strijkingen), neemt passieve stretching ook een belangrijke plaats in. Er wordt gewerkt met duimen, handpalmen, knieën en ellebogen.

De traditionele Thaise massage is een “mindful interventie” doordat de drukkingen, en strijkingen en rekkingen vol aandacht uitgevoerd en ondergaan worden.

Wanneer u één keer bij Shon-Shiwa Wellness heeft ervaren hoe het is om door een professionele masseuse gemasseerd te worden volgens de Traditionele Thaise massagemethoden wilt u niets anders meer. Dan heeft u ervaren hoe een authentieke massage hoort te zijn en hoe ware ontspanning hoort te voelen.

Alle massagebehandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door professionele en gediplomeerde medewerkers. Een verwennerij voor uw lichaam.

Massage is about promoting a wellness within yourself!


Over Rin

Mijn naam is Rin. Ik kwam in aanraking met massage vanwege mijn dochter (Meirin) die met lichamelijke en verstandelijke beperkingen geboren is.

Toen zij nog klein was, volgde ik de therapeutische massageopleiding bij de Old Medicine School of Chiang Mai in Thailand om de verkramping en verlamming te helpen verminderen, betere slaap en rust te kunnen brengen boven op haar wekelijkse fysiotherapie.

Samen met Don Watuya, die mij onlangs is komen versterken, streef ik ernaar om iedere gast telkens weer een unieke welzijnservaring te laten beleven.

Ervaringen van anderen

“Super goede massage. Zeer gediplomeerd masseur”.

Mieke van Hooijdonk-Baremans

“Zeer goede massage”.

Kevin Van Loon

“Vriendelijk vrouw, een massage met een gouden handen, ik heb een nek klacht en een rugklachten, ze hulp mij echt goed, Zeer tevreden!”

J. Dar

“Top massages van top masseuse #aanrader je voelt je als herboren”.

Ronald Havermans

Impressum