Massages bij Shon-shiwa

Shon-shiwa massage

(Warme oliemassage)

De nummer één massage voor wie stress van zich af wil laten glijden en zoekt naar de ultieme ontspanning.

Bij deze massage worden de huid en spieren met zachte tot stevigere handelingen behandeld, waardoor de spanning wordt weggenomen. Door het gebruik van warme kokosolie heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking.

Kom in harmonie, van binnen en buiten.

Tijd (min): 60/70/90/120/150
Prijs (euro): 70/80/100/130/160

Sisa massage

(Thaise hoofdmassage)

Dit is een ontspanningsmassage, waarbij hoofd, gezicht en nek op een speciale manier gemasseerd worden met behulp van een heerlijke authentieke olie.

Acupunctuurpunten en meridianen die zich in het gezicht bevinden worden gemasseerd met lichte druk. Deze traditionele massagetechnieken verlichten effectief hoofdpijn en stress, zij bevorderen de bloedcirculatie en zorgen voor een gezonde teint. De ademhaling wordt regelmatiger en de hartslag rustiger.

Tijd (min): 30
Prijs (euro): 45

Sabai massage

(Anti-stress massage)

U heeft al verschillende therapieën geprobeerd, maar de pijn in de rug, nek of schouder blijft altijd aanwezig. Dan wordt het tijd om een traditionele Thaise Sabai massage in te zetten.

Deze massagevorm kan helpen bij klachten zoals chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stress, stijve spieren en gewrichten.

Tijd (min): 30/60/70
Prijs (euro): 45/70/80

Na Suay massage

(Gezichtsmassage)

Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat je gezicht meer gaat stralen en werkt stress-verlagend. Je krijgt een jongere uitstraling, want een gezichtsmassage activeert de opname van zuurstof door de huid en het bevordert de bloeddoorstroming. Doordat ook de lymfevaten worden gestimuleerd, heeft deze behandeling een positief effect op de algehele gezondheid.

Een Thaise gezichtsmassage is ontspannend en heeft een liftend effect. De massage omvat ook een hoofd-, nek- en oormassage.

Tijd (min): 60/70
Prijs (euro): 75/85

Sabai Kaya massage

(Scrubbehandeling & massage)

Bij de scrub behandeling worden alle dode huidcellen verwijderd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Na de behandeling ziet de huid er fijn en egaal uit en voelt heerlijk zacht aan.

Voor een extra goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, wordt de scrub behandeling afgesloten met een ontspannende massage.

Tijd (min): 70/90/120
Prijs (euro): 85/110/140

Suk Batha massage

(Thaise voetmassage)

Thaise voetmassage is een ontspanningsmassage voor de voeten en de onderbenen. Hierbij wordt uitgegaan van de theorie dat verschillende organen via zones, energiekanalen of meridianen zijn verbonden met bepaalde punten op de voeten. Door deze drukpunten met de handen en een Thaise massagestok te stimuleren, kan de energie weer beter door het lichaam stromen. Dit leidt tot meer rust en evenwicht in het lichaam

Tijd (min): 60/70/90
Prijs (euro): 75/85/105

Som Shiwa massage

(Aromamassage)

Bij aromamassage gebruiken we biologische ongeparfumeerde kokosolie waaraan 100% natuurzuivere etherische olie wordt toegevoegd.

De samenstelling zal per persoon verschillen omdat het mengsel wordt afgestemd op het doel van de massage. De aroma’s spelen hierbij een centrale rol. Bepaalde geuren werken ontspannend, terwijl andere geuren juist stimulerend werken.

Door de aromatische geuren die vrijkomen tijdens de massage zul je merken dat het effect heeft op zowel lichaam als geest. Het is een zeer ontspannende en bijzondere massage.

Een Thaise aromamassage duurt minimaal 60 minuten om een ​goed resultaat te bereiken en de etherische oliën in te laten trekken.

Som Shiwa massage is de perfecte massage voor wie gespannen is, zich vermoeid of futloos voelt.

Tijd (min): 60/70/90/120/150
Prijs (euro): 75/85/105/135/165

Manda massage

(Zwangerschapsmassage)

De Manda massage is een zachte lichaamsmassage met warme olie.

Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap zijn pijn in de rug en nek, het vasthouden van vocht, klachten in het bekken of kramp in de kuiten.

Bij deze massage wordt extra aandacht besteed aan een diepe ontspanning van de (onder)rug, nek en schouders. De massage kan aangepast worden aan uw wensen en/of fysieke (zwangerschap) klachten.

Geniet van een welverdiende ontspanning tijdens je zwangerschap. Dit type zwangerschapsmassage wordt uitsluitend gegeven door Rin.

Tijd (min): 60/70/90
Prijs (euro): 75/85/105

Suk-Shiwa massage

(Kruidenstempelmassage)

Bij deze massage worden niet alleen de handen maar kruidenstempels gebruikt. De technieken zijn stevig en tegelijk superontspannend, doordat met de heerlijk warme kruidenstempels op de huid wordt gedrukt. Deze stempels zijn gevuld met pure gedroogde kruiden, die reinigende, stimulerende en ontspannende eigenschappen hebben.

Doordat de kruidenstempels warm en vochtig zijn, kunnen de kruiden diep doordringen in de poriën van de huid. De aangename geur van de kruidenstempels ontspannen de geest en verhogen het wellness effect.

Met name voor de spijsvertering en de weerstand heeft deze massage een helend effect.

Tijd (min): 60/70/90/120/150
Prijs (euro): 80/90/110/140/170

Kira massage

(Thaise massage voor sporters)

Kira massage is uitermate geschikt voor sporters omdat ze een weldadig effect heeft op zowel lichaam als geest.

Vóór een zware inspanning helpt deze massage om jezelf mentaal en fysiek voor te bereiden. Je geest komt helemaal tot rust terwijl je spieren, gewrichten en pezen worden losgemaakt met behulp van verschillende specifieke massage technieken.

De gebruikte technieken verbeteren de conditie van je spieren, kan ze aanzetten tot extra stofwisseling en zorgen voor een betere doorbloeding. Daardoor zijn je spieren beter bestand tegen de grote kracht die er tijdens het sporten op uitgeoefend wordt. Je zult je gemakkelijker en soepeler bewegen, het langer vol kunnen houden en het werkt preventief tegen vermoeidheid en spierpijn.

Dit type sportmassage wordt gegeven door Don & Rin.

 

Tijd (min): 60/90
Prijs (euro): 80/115

Kaya massage

(Traditionele Thaise Yogamassage)

Onze meest intensieve massage.

De Traditionele Thaise massage zorgt voor een complete ontspanning en is daarmee een doeltreffend middel tegen fysieke en geestelijke spanning.

Het helpt de vermoeidheid te bestrijden en geeft energie. Daarnaast is het werkzaam bij hoofdpijn en geneest het pijnklachten in het nek-rug-schouder gebied. Deze massage stimuleert het gehele zenuwstelsel en verbetert het de circulatie van het bloed.

Wees er op voorbereid dat een traditionele Thaise massage enigszins pijnlijk kan zijn, door de krachtige technieken die nodig zijn om blokkades op te heffen.

Tijd (min): 60/70/90/120/150
Prijs (euro): 70/80/100/130/160

Sila massage

(Hotstone-massage)

Een ontspannende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van hete stenen. De hitte en ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone-massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor deze massage worden afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Hotstone-massage zorgt voor een diepe ontspanning en ontgifting. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hotstone-massage draagt bij aan het herstellend vermogen van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Tijd (min): 70/90/120
Prijs (euro): 90/110/140

Suk Kaya massage

(Combinatiemassages)

Meer balans in lichaam en geest.

Bij een Suk Kaya massage kun je een combinatiemassage boeken vanaf 70 mintuen. Hierbij wordt de Traditionele Thaise yogamassage gecombineerd met  één van de volgende massages:

– ontspanningsmassage met kokosolie
– massage met etherische oliën
– massage met kruidenstempels

Tijd (min): 70/90/120/150
Prijs (euro): 80/100/130/160

Arrangementen bij Shon-shiwa

Shon-Shiwa ervaring

Pakket inclusief:                                       

– Shon-Shiwa Massage (Warme oliemassage) – 70 minuten
– Suk Shiwa Massage (Kruidenstempelsmassage) – 40 minuten
– Suk Batha Massage (Thaise voetmassage & voet scrub/ met kruidenstemspel) – 40 minuten

Tijd (min): 150
Prijs (euro): 200

Thai Essence

Pakket inclusief:

– Kaya massage (Traditionele Thaise yogamassage) – 70 minuten
– Suk Batha massage (Thaise voetmassage & voet scrub met kruidenstemspel) – 30 minuten

Tijd (min): 100
Prijs (euro): 130

Shon-Shiwa Feet Journey

Pakket inclusief:

– Suk Batha Massage (Thaise voetmassage & voet scrub met kruidenstemspel– 60 minuten)
– Sisa Massage (Hoofd, nek & schouder massage – 30 minuten

Tijd (min): 120
Prijs (euro): 150/persoon

We are ONE! (Duo Massage)

Pakket inclusief:

– Sabai Kaya Massage (Body Scrub) -50 minuten
– Shon-Shiwa Massage (Warme oliemassage) -70 minuten

Tijd (min): 120
Prijs (euro): 150/persoon